Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa devii manechin!

03.12.2010

Frumusete, incredere in sine, eleganta. Sunt doar cateva dintre atributele pe care trebuie sa le aiba oricine isi doreste sa paseasca in lumea modei. Dar nu sunt si suficiente. Munca asidua, dar si multe compromisuri stau in spatele unei cariere internationale. Rafinament, atitudine, frumusete.

Lumea modelingului atrage ca un magnet. Nu i-a rezistat nici Silvia, care acum un an a ajuns la o prezentare din intamplare. De atunci, a fost vrajita. Toate cer insa sacrificii. "Alimentatia e foarte importanta, nu poti sa mananci chiar orice", spune Silvia. De asemena, ea face 2-3 ore de sport pe saptamana.Eforturile ii vor fi rasplatite, a fost deja selectata de o agentie din Paris, unde va pleca la anul. Specialistii stiu cel mai bine ca in spatele succesului sta multa munca. Iar de la dorinta la faima este un parcurs destul de greu.

Nu e suficient sa fii frumoasa. Trebuie sa ai inaltimea si dimensiunile potrivite si nici asta nu e suficient daca nu esti fotogenica. Modelele trebuie sa se supuna unui program foarte serios si foarte strict si intotdeauna trebuie sa existe o buna comunicare.

Afla de la Silvia Giurca, top model international, ce calitati trebuie sa ai ca sa poti deveni manechin!

 

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: FASHION, modelling, paris, cum sa devii manechin, manechine, model, top-model, silvia giurca
Mondo News - Ultima ora:
Inchide