Cele 13 finaliste ale concursului Cea mai sexy vampirita din lume - Galerie Foto

20.09.2010

 

La sfarsitul saptamanii trecute au fost desemnate cele 13 finaliste ale concursului "Cea mai sexy vampirita din lume", eveniment care promoveaza frumusetea romancelor peste hotare.

Juriul care a desemnat cele 13 finaliste a fost format din cele mai cunoscute personalitati din Romania, dar si de peste hotare: actorul din Twilight New Moon - Kiowa Gordon, renumitul fotograf - Paul Miller, designerul Catalin Botezatu, Miss Univers Romania 2010 - Oana Paveluc, presedintele echipei de hochei Steaua Rangers - Cristian Cirlan si General Managerul Steaua Rangers Entertainment - Brian Main.

Misiunea juriului nu a fost insa deloc una usoara, sustin organizatorii, Bamboo Group. Membrii acestuia au trebuit sa aleaga doar 13 din cele mai frumoase 30 de romance. Iata lista fetelor care au reusit sa impresioneze juriul prin frumusete si aptitudini: Agnes Matoko, Anca Manoliu, Andreea Ardelean, Bianca Dragusanu, Bianca Jurca, Georgiana Potarnichie, Lena Rohozneanu, Marinela Avadani, Mihaela Elena Scheau, Oana Bercaru, Roxana Dobre, Roxana Ungureanu, Violeta Babliuc.

Bamboo Group, prin concursul “Cea mai sexy vampirita din lume” a atras nu doar un public foarte larg care le-a sustinut pe cele 30 de participante, ci a dat ocazia crearii de amicitii intre frumoasele participante. Chiar Bianca Dragusanu si castigatoarea emisunii “Burlacul”, Violeta Babliuc, au fost doua dintre concurentele care s-au imprietenit in timpul concursului, interpretand impreuna rolul vampiritelor, pe scena din Le Gaga.

Conceptul show-ului, vestimentatia si accesoriile la Cea mai sexy vampirita din lume au fost asigurate de Catalin Botezatu! Datorita marelui designer, orasul luminilor Las Vegas va avea ocazia sa gazduiasca nu doar festivitatea de incoronare a Reginei Vampiritelor, ci si lansarea in premiera mondiala a singurei linii de moda cu tematica de vampiri.

Iar in final, premiul oferit de Bamboo Group a fost unul pe masura! Cele mai sexy 13 vampirite au castigat o sedinta foto cu renumitul Paul Miller la Castelul Bran, o excursie de 10 zile prin New York, Atltantic City, Los Angeles, Palm Springs si sansa unica de a participa la Marea Finala din Las Vegas, de pe 30 octombrie, cu o zi inainte de Halloween, cand il vor cunoaste pe Donald Trump!

Sursa foto: Bamboo Club

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: bianca dragusanu, Roxana Dobre, Violeta Babliuc, cea mai sexy vampirita, finala cea mai sexy vampirita, Bianca Jurca, Oana Bercaru, Roxana Ungureanu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide