Cerere in casatorie la concertul Lake of Tears de la Arenele Romane

26.06.2011

In mijlocul concertului de zilele trecute de la Arenele Romane, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scena pe Cristiana, o tanara care avea sa fie pusa in fata unei mari decizii: cererea in casatorie facuta in genunchi de prietenul sau.

Moment inedit pentru cei aproape 1.500 de spectatori care au venit aseara la concertul Lake of  Tears de la Arenele Romane.
 
In acelasi timp, momentul a fost emotionant pentru doi tineri. In timpul spectacolului, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scena pe  Cristiana Chivulescu, iar fata a venit in fata publicului pe parcursul piesei „The Organ“, potrivit infomusic.ro.
 
„E aici un tip care vrea sa spuna ceva!“, s-a auzit pe scena pe care a urcat si cel care urma sa faca cererea in casatorie.
 
Vizibil emotionat, acesta a tinut un scurt discurs, a ingenuncheat si i-a oferit fetei inelul de logodna. „Cristiana Chivulescu, vrei sa fi sotia mea?“, a intrebat-o el si din fericir, raspunsul a venit rapid si a fost afirmativ.
 
Publicul i-a aplaudat in timp ce cei doi tineri se sarutau si se imbratisau. Membrii trupei i-au felicitat, iar Daniel Brennare i-a oferit Cristianei un buchet de flori, fata parasind scena tinandu-se de mana cu logodnicul sau.

Sursa: Adevarul

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, logodna, cerere in casatorie, concert, lake of tears
Mondo News - Ultima ora:
Inchide