Club Expirat se inchide. Andrei Sosa, patronul Expirat, cere demisii de onoare

02.11.2015

Clubul Expirat din Bucuresti se va inchide, a anuntat proprietarul Andrei Sosa. Omul de afaceri isi inchide afacerea dupa tragedia din club Colectiv, suparat de nepasarea din sistem, scrie hotweek.ro. "Imi cer scuze si imi asum, din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol. Weekend de weekend. Si cate-odata si in timpul saptamanii. De astazi nu mai pot sa-mi asum vieti. Vrem demisii, asa ar trebui sa faca niste oameni normali. Eu imi dau demisia. Expirat-ul din Bucuresti se inchide",  scris in postarea sa Andrei Sosa.

Omul de afaceri a anuntat printr-o postare pe Facebook ca va inchide Clubul Expirat din Bucuresti, in urma tragediei de vineri din Clubul Colectiv. Vezi aici toate stirile despre tragedia din club Colectiv.

Andrei Sosa a vorbit si despre controlul anuntat de premierul Victor Ponta, povestind cum s-a derulat acest control.

"A venit mult anuntatul control de la ponta. 20 de uniforme de la Politia locala. O singura domnisoara de la ISU. Luni dimineata, inainte sa merg la Rugina o sa trec sa vad daca am gresit in "declaratia pe propria raspundre". Eu zic ca nu. Nu a murit/ sau nu a patit nimeni nimic grav in acesti ani. Din partea politiei locale, dupa toate actele cerute am primit amenda 1000 lei ca mai aveam terasa deschisa (afara erau 8-10 grade). Principilul romanesc al oricarei autoritati ca trebuie sa dam oricum amenda", a scris Andrei Sosa.

Citeste continuarea aici

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: andrei sosa, club expirat, club expirat se inchide, expirat inchis, patroni cluburi, club colectiv
Mondo News - Ultima ora:
Inchide