Colectia Mumm by Catalin Botezatu, prezentata cu multa sampanie la Fashion TV Summer Festival

02.08.2010


Designerul Catalin Botezatu a incheiat ultima zi a Fashiontv Summer Festival 2010, eveniment care s-a desfasurat pe parcursul a trei zile la Hotelul Rex din Mamaia, cu o prezentare de moda extravaganta care a cuprins piese vestimentare inscriptionate cu sampania Mumm.

Intitulata "Mumm Linjerie", colectia lui Catalin Botezatu a fost de departe piesa de rezistenta a serii. Designerul a imbinat luxul, opulenta si senzualitatea intr-un show etravagant, care a adus pe catwalk manechine acoperite de voaluri negre cu imprimeuri florale, voaluri cu pene multicolore, manusi de piele neagra, rosie sau alba, coliere si cercei din pietre semipretioase.

Coafurile au fost realizate de Laurent Tourette, toate inalte si accesorizate cu sticle de sampanie si pahare prinse in par. La capitolul lenjerie masculina, au predominat culorile rosu, alb si albastru, completate de cristale Swarovski si inscriptionate cu cate o sticla de sampanie. Fiecare manechin a defilat cu cate un pahar cu sampanie.

Toate piesele au fost inspirate din exclusivismul sampaniei G.H. Mumm, debordand de senzualitate. Cand a urcat pe scena alaturi de modele, Catalin Botezatu a venit cu sampania care l-a inspirat in realizarea colectiei, pe care a deschis-o in fata publicului.

Va prezentam mai jos colectia Mumm by Catalin Botezatu. Fotografiile au fost realizate de Mondo News.Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, colectie Botezatu, colectia Mumm by Botezatu, Fashintv Summer Festival, prezentare de moda, Fashion TV, colectia botezatu, rochii Botezatu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide