Cornelia Anghelescu face senzatie la Milano cu creatii unicat

09.01.2011

Cornelia Anghelescu este o romanca in varsta de numai 23 de ani, care face senzatie in Italia cu creatii unicat. Numele romancei este deosebit de apreciat in lumea modei de la Milano, iar rochiile ei sunt purtate de cele mai bogate doamne.

Potrivit site-ului Pro TV, Cornelia Anghelescu studiaza la cel mai renumit institut de moda din Europa si a lansat deja cateva colectii apreciate de critici, desi este foarte tanara. Creatoarea s-a nascut la Bucuresti si a plecat din tara in urma cu cinci ani, dupa ce a terminat liceul Nicolae Tonitza. In Italia a urmat cursurile Institutului de moda Marangoni, cel mai bun dar si cel mai scump din Europa. Un an de studiu costa 15.000 de euro.

"Cand eram clasa a XI-a am vazut un articol, intr-un ziar romanesc despre Marangoni. Zicea ca e cea mai buna scoala din Europa si aici au studiat Dolce, Moschino. Asa ca am zis: mama, eu cand termin liceul vreau sa merg la Milano. Si uite-ma aici", povesteste Cornelia pentru Pro TV. Pentru a-si achita taxele de studiu, romanca a creat haine.

Creatiile Corneliei sunt chic, gandite pentru femeile pasionate de moda si de culorile vii. Cornelia alege numai textile fine, pe care aplica apoi cristale si pietre semipretioase. Cei din bransa ii prevad un viitor stralucit.

"Un juriu a declarat-o castigatoare la sectiunea rochii de seara, unde a propus o colectie foarte colorata, foarte inovativa. Cusaturile ei sunt perfecte, se vede ca vine de la o scoala foarte importanta ca Marangoni", a declarat Valentina Antonini, organizatoare evenimente de moda.

Sursa foto: insidelife.mondoraro.org

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: colectii 2011, rochii 2011, Cornelia Anghelescu, Milano, moda milano 2011
Mondo News - Ultima ora:
Inchide