Costin Sforaru si Madalina Corduneanu la Dansez pentru tine, sezonul 11 din 2011 - Video

10.04.2011

 

Costin Sforaru intra in competitia visurilor alaturi de Madalina Corduneanu care viseaza sa-si ajute mama bolnava care a trait o viata de cosmar pana acum. Pentru mama Madalinei, viata alaturi de sotul sau a fost un cosmar care a inceput inainte de a se naste Madalina. 

Barbatul umbla mai tot timpul beat si fara serviciu si isi agresa sotia zilnic. Chiar si cand era gravida a lovit-o cu brutalitate si din cauza asta era sa faca avort. Au fost zece ani de teroare pentru Madalina si mama ei. "Imi aduc aminte ca intr-o zi cand eram la gradinita m-a batut... si eram asa, ca de vata, ca nici nu puteam sta pe pat. A doua zi la gradinita mama m-a imbracat cu ciorapei albi ca sa nu mi se vada vanataiele de pe picioare. La scoala aveam note numai de FB. In clasa a III-a am luat un Bine si m-a batut de mi-au sarit ochelarii si au zburat pe geam". 

Madalina a stat la centrul de securitate, iar clasa a IV-a a facut-o la domiciliu, deoarece profesorilor le era frica de tatal ei care venea la scoala si ii ameninta cu cutitul. A schimbat patru scoli, iar cand a avut posibilitatea sa se duca la lotul national de gimnastica ritmica, tatal ei nu si-a dat acordul pentru a putea pleca in strainatate. De cand parintii ei s-au despartit, Madalina si mama ei locuiesc cu chirie intr-o garsoniera modesta. 

Tatal sta si acum in apartamentul lor de trei camere iar procesul de partaj al bunurilor comune dureaza deja de 4 ani. Mama a muncit la fabrica de mobila pana cand s-a imbolnavit, acum 10 ani. Madalina munceste, invata si are grija de mama ei pe care trebuie sa o duca chiar si la baie si cu toate astea nu-si pierde curajul, isi doreste s-o stie pe mama ei in siguranta, pentru a-si continua viata, in care deocamdata este hotarata sa nu implice niciun barbat.

Sursa foto-video: Pro TV

 

Sursa: Pro TV

Citeste si despre: dansez pentru tine, concurenti, Costin Sforaru, Madalina Corduneanu, echipe dansez, dansez
Mondo News - Ultima ora:
Inchide