Costume de mire Eduardo Bosch - Design exclusiv si eleganta

16.06.2010

Eduardo Bosch este un designer de costume de ceremonie din Spania. In colectia sa veti regasi si accesorii (piese asortate precum cravate, camasi si butoni de manseta), dar si costume de zi. Creatiile sale sunt realizate din materiale exclusive primite de la furnizori de top din Italia (precum Cerutti).

Colectiile sale sunt vandute impreuna cu cele ale unor creatori renumiti precum Carlo Pignatelli, Gucci si D&G, in mai multe tari din Europa. Spania, Portugalia, Franta si Rusia sunt doar cateva dintre ele.

Toate materialele sunt unice si de calitate superioara. Eduardo Bosch isi petrece mult timp lucrandu-si materialele in Franta (Paris) si Italia ( Viella ) pentru ca piesele sale sa fie unice. Materialele folosite la veste si cravate sunt realizate de un producator francez renumit, deoarece materialele sale au imbracat familia regelui Louis XV-lea de-a lungul multor generatii.

Dupa cum probabil stiti, cele mai bune combinatii dintre lana si alte fibre, necesare la realizarea unui costum de calitate, sunt produse in regiunea italiana Viella. Aceasta este si originea materialelor folosite de Eduardo Bosch. Costumele sunt confectionate in atelierele din Barcelona (Spania) si Oporto (Portugalia). Preturile pentru aceste costume variaza de la 270 la 330 euro, cu exceptia celor din Barcelona, vestele au preturi cuprinse intre 56 si  78 euro, iar smochingurile si fracurile de la 300 pana 370.

Costumele marca Eudardo beneficiaza de accesorii proprii (cravata, camasa, vesta etc.) in tonalitati de culori asortate si din materiale variate. Eduardo ii sfatuieste pe viitorii miri sa-si asorteze costumul cu accesoriile de la aceeasi marca.

Eduardo Bosch adauga un ultim element de rafinament la tinutele sale prin butoanele de la manseta create de Manolo Blahnick si Dolce & Gabbana. Eduardo Bosch se asigura ca aceste elemente sunt in tonalitate cu restul tinutei pentru ca efectul final sa fie complet si elegant.

Vezi AICI intreaga colectie de costume Eudardo Bosch.
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: eduardo bosch, costume de mire, costume barbatesti, designeri, colectie costume de mire, nunta 2010
Mondo News - Ultima ora:
Inchide