Cristi Borcea si Alina Vidican s-au casatorit religios

28.08.2011

Cristi Borcea si Alina Vidican s-au casatorit religios. Catalogata drept nunta anului, cel putin sub aspectul opulentei, cununia lui Cristi Borcea face parte din seria nuntilor tot mai spectaculoase din ultima vreme. Este inca un exemplu relevant, din zone diverse, fie ca e vorba de ceremonii extravagante si ultra-costisitoare, fie de petreceri care incurca traficul si exaspereaza cate un cartier intreg. 

In Romania secolului 21, avem inca parte de nunti intre copii, casatoriti de la varste foarte fragede de parintii lor, adesea in urma unor intelegeri financiare. Nimeni nu nimpoziteaza nici cadourile, nici artistii. 
 
Nunta de astazi pastreaza numai cateva din obiceiurile de odinioara. Unele traditii, transmise din generatie in generatie, inca exista, altele au fost adaptate prezentului sau inlocuite cu unele moderne. In total, numarul obiceiurilor de nunta se ridica la aproape 30, iar daca mirii se hotarasc sa le respecte pe toate ziua poate deveni destul de stresanta.
 
Realitatea TV va transmite in exclusivitate imagini de la una dintre cele mai opulente nunti care au existat vreodata in Romania. Sunt imagini pe care le puteti urmari doar la Realitatea TV, intrucat niciun alt jurnalist n-are acces la eveniment! Invitatii editiei speciale moderata de Tudor Musat sunt Corneliu Vadim Tudor, Ecaterina Andronescu, regele Florin Cioaba, Tudor Octavian si Evelyn Badea.

Sursa: Realitatea TV

Citeste si despre: NUNTA, mireasa, casatorie, cununie, nas, alina vidican, nunta borcea, borcea
Mondo News - Ultima ora:
Inchide