Cristi Borcea si Alina vor avea la nunta mancare mediteraneana si o piscina plina cu nuferi

23.06.2011

Fiica lui Dumitru Bucsaru, Cabral si Andreea Patrascu, Catalin Maruta si Andra, fiica lui Giovani Becali sau fiul lui Cornel Dinu sunt doar cateva persoane publice care au sarbatorit sau urmeaza sa sarbatoreasca la Otopeni momentele importante din viata lor. 

Alina, care a marturisit ca ea se ocupa de tot, a fost atrasa de cortul de nunti spectaculos, cu mai multe candelabre cu cristale de Boemia si cu pereti tesuti cu fir de aur, in valoare de 500.000 de euro. Intre altele, noua doamna Borcea a cerut scaune “speciale” pentru cei circa 400 de invitati.

VEZI AICI FOTO DE LA CUNUNIA CIVILA DINTRE CRISTI SI ALINA BORCEA

A cerut mancare mediteraneeana

 
Fotoliile costa 250 de euro piesa si sunt supranumite “ghost” (n.r. - fantoma), pentru ca sunt dintr-un material transparent. Tot Alina alege si meniul, ea anuntand deja ce trebuie sa contina: antreuri speciale, mancare mediteraneeana, barbeque, preparate din peste fin etc. Alina, Cristi si invitatii lor vor beneficia si de o piscina uriasa umpluta cu nuferi si inconjurata de lumanari, trandafiri si un bar in aer liber.
 
Shakira a cerut prea mult: 500.000 €
 
Fan al solistei columbiene, Cristi Borcea si-a manifestat, in mai multe randuri, intentia de a o aduce pe Shakira sa cante la nunta lui. Nasul Gigi Becali promisese ca va plati, insa patronul Stelei a dat inapoi cand a auzit de onorariul cerut de iubita barcelonezului Pique: 500.000 de euro.

Sursa foto: Libertatea

Sursa: Libertatea

Citeste si despre: NUNTA, decoratiuni nunta, Cristi Borcea, Alina Borcea, meniu nunta, petrecere nunta
Mondo News - Ultima ora:
Inchide