Cristian Tabara se casatoreste cu Loredana Lascu, o jurnalista de la TV Transilvania

30.07.2010


Cristian Tabara se casatoreste sambata cu Loredana Lascu, o jurnalista de la TV Transilvania din Oradea, in ciuda scandalului in care este acuzat ca a violat o fata de 12 ani, fiica unei foste iubite.

Jurnalistul Cristian Tabara si Loredana Lascu, in varsta de 26 de ani,  si-au stabilit data nuntii cu multa vreme in urma, iar invitatiile de nunta au fost trimise acum cateva saptamani.

Tanara jurnalista a lucrat in televiziune si in presa scrisa. Ea s-a remarcat ca prezentatoare la TV Transilvania Oradea si la revista Audio Video Magazin, unde a ocupat postul de redactor sef adjunct, pana cand revista s-a inchis din cauza problemelor financiare, potrivit acasa.ro.

"Era prezentatoarea care dadea cele mai putine balbe. De fapt... Nici nu-mi amintesc vreo balba de-a ei. La materialul facut la un an de Transilvania TV, colegii mei nu au reusit sa gaseasca prin arhive nici un rateu de-al Loredanei", spune fostul producator al Stirilor de la Televiziunea Transilvania, Adrian Labos, despre mireasa lui Cristi Tabara.

Procurii ancheteaza in continuare cazul Cristian Tabara, desi ofiterul judiciar a recomandat neinceperea urmaririi penale.


Sursa foto: Pro TV - apropo.ro


 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: casatorie, nunta Cristian Tabara, Cristian Tabara, Loredana Lascu, casatorie Cristian Tabara
Mondo News - Ultima ora:
Inchide