Cristiana Dima, obsesia lui Adrian Cristea?

28.02.2012

 

Cristiana Dima, fata care prezinta Vremea pentru ziarul Libertatea, e pe cale sa ii strice ploile fotbalistului Adrian Cristea! Bruneta sustine ca iubitul Biancai Dragusanu ar fi facut o obsesie pentru ea si ca ar bombarda-o cu mesaje provocatoare de amor. Atacul s-ar petrece pe Facebook, iar pana acum fata ar fi raspuns avansurilor, doar ca, intre timp, ar fi intervenit ceva ce ar fi determinat-o sa scoata la iveala intreaga poveste.
 
Adrian Cristea si-o doreste cu ardoare pe Cristiana Dima. Cel putin asa sustine bruneta. "Nu stiam ca este Adrian Cristea intr-adevar la inceput, ma asteptam sa fie vreau anonim care obisnuieste sa lase mesaje la femei . Ulterior dandu-mi detalii am ajuns la concluzia ca ar putea fi el", a povestit tanara. 
 
Bruneta si-a cerut scuze fata de Bianca Dragusanu pentru ca a flirtat cu fotbalistul, dar nu a precizat si care au fost dovezile incontestabile care demonstrau ca "Printul" Cristea a fost cel care i-a facut acele propuneri indecente. 
 
Bianca Dragusanu a intervenit telefonic la Acces Direct pentru a oferi si cealalta parte a povestii. Si, cum era de asteptat, roscata a negat eventuala legatura dintre Cristiana si iubitul sau. "Acest subiect este o inventie. Povestea este aceeasi, dar se schimba personajul. Din 3 in 3 luni apare cate o domnisoara care isi spune oful in acelasi ziar", a rabufnit Bianca Dragusanu.

Vezi mai multe declaratii ale Cristianei Dima pe site-ul Antena 1

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: bianca dragusanu, adrian cristea, cristiana dima
Mondo News - Ultima ora:
Inchide