Cristina, goala intr-un pictorial despre voyeurism!

01.02.2011

Cristina apare intr-un pictorial de senzatie pe site-ul bucatarescu.ro. Dormind, fata se abandoneaza obiectivului aparatului de fotografiat, scotand in evidenta puritatea liniilor trupului care sfideaza pofta nerusinata si intriga  privirea excitata a voyeur-ului anonim.

Pictorialul a fost realizat impreuna cu fotograful Radu Dumitru, de la Studio iMagic.

“Numele meu e Cristina. M-am nascut in Sibiu, am 25 de ani si locuiesc in Bucuresti de aproximativ 2 ani. Am 1.70 m, 55 kg. Sunt o fata ambitioasa, prietenoasa si vesela. imi place sa ma distrez, sa ies cu prietenele in oras, sa dansam toata noaptea, pana in zori de zi. Dar, cu aceeasi placere, uneori merg la film, teatru sau opera, alteori citesc, inot sau calatoresc.
Nu refuz invitatiile la party-uri pentru ca sunt un bun prilej de socializare. Aici pot cunoaste o lume noua si, adesea, interesanta. Identific usor oamenii care au ceva in cap si in suflet. De cele mai multe ori, acestia au ceva de spus lumii  si imi place sa fiu alaturi de ei in asemenea momente. De aici si tentatia mea pentru fotomodelling. Deocamdata, doar cochetez cu ideea, dar… cine stie? imi place sa pozez, dar nu oricum. Ma fascineaza nudul artistic. De ce? Pentru ca ma simt bine in pielea mea si imi place sa fiu admirata. Daca renunta la ipocrizie, orice femeie recunoaste acest mic adevar: dorinta de a fi admirata de ceilalti e mai puternica decat narcisismul. Prin fotografiile mele vreau sa arat ca nudul nu este vulgar in sine", spune Cristina pentru bucatarescu.ro.

Sursa foto: bucatarescu.ro

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: sedinta foto, bucatarescu, pictorial nud, pictoriale, cristina
Mondo News - Ultima ora:
Inchide