Cristina Nichita si-a lansat colectia primavara-vara 2011 - Vezi video si foto

19.05.2011

Creatoarea de moda Cristina Nichita si-a lansat, joi, cea mai noua colectie primavara-vara 2011, intitulata Events. Au fost prezentate 40 de creatii, structurate in trei parti, ce fac o trecere prin trei look-uri total diferite si trei modalitati de expresie, unite de folosirea la unison a tesaturilor si croielilor fluide. Vedeta evenimentului a fost Laura Cosoi, la prezentare fiind prezenta si Bianca Brad.

Creata pentru prezentele feminine, nonconformiste, expansive si increzatoare, colectia este un statement de culori, forme si detalii. Un personaj, trei povesti - trei total look-uri si modalitati de expresie diferite. De la senzualitate si candoare, la misterios si romantic; de la gratie si feminitate, la senzual si diafan. O insiruire de rochii ultrafeminine, realizate din fibra usoare si confortabile - voaluri, matasuri naturale, satinuri fine - uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, ce vorbesc la unison despre o aparitie remarcabila.

Prima parte a colectiei (video) propune un look romantic cu accente casual-rock, vorbind despre o femeie tanara, increzatoare, mereu in cautarea unui look actual. Paleta cromatica porneste de la imprimeuri in degrade alb-negru, tonuri stinse si pale de gri si bej, spre nuante aprinse de lila si verde vegetal. Accesoriile cu lanturi si aplicatii metalice, folosirea dantelelor si a contrastelor semitransparent-mat, reprezinta elementele distinctive ce vibreaza de senzualitate.

A doua parte a colectiei (foto) propune un look glamour, o comuniune intre semitransparent si mat, marcat de eleganta nemuritoare a magicului negru. Volanele, pliseurile si drapajele sunt elemente care imprima rochiilor o linie usoara si ofera un plus de vitalitate. Senzualitatea si farmecul imbraca formele trupesti ale femeii ce-si dezvaluie gingasia, gratia si feminitatea. 

Vezi aici galerie foto de la prezentarea de moda

Povestea albastra este cea a voalurilor diafane ce indeamna la dezvaluire, libertate si sinceritate, la contopirea cu propria natura. Tandemul de culori albastru-corai nu reprezinta decat optiunea perfecta pentru un look total, de mare actualitate. 

Realizata in colaborare cu designerul George Hosbota, colectia readuce in prim-plan o silueta fluida, o imagine naturala, o prezenta subtila si relaxata, senzuala si sexy. Colectia se doreste a fi una evolutiva, o noua viziune asupra luxului si a elegantei urbane, departe de rigoarea cliseelor clasice.

Foto: Mondo Bridal

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Laura Cosoi, colectii 2011, colectie primavara vara 2011, cristina nichita, bianca brad, vara 2011
Mondo News - Ultima ora:
Inchide