Cristina Siscanu si Madalin Ionescu se casatoresc! Afla cat costa nunta lor!

10.06.2011

 

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu se casatoresc, sambata, iar la petrecerea care va avea loc la Palatul Stirbey vor participa circa 150 de invitati. In total, cei doi vor trebui sa plateasca 37.000 de euro pentru nunta fastuoasa pe care si-au dorit-o.
 
Potrivit unor surse citate de Adevarul, Madalin Ionescu a incercat sa negocieze suma, care nu este deloc mica mai ales pe vreme de criza. Surse din anturajul lor au declarat ca cei doi insuratei si-ar fi dorit un chef pe barter. Adica sa aiba masa si bautura gratis, in schimbul unor materiale publicitare. Se pare ca postul Kanal D ar fi negociat direct cu organizatorii de la Palatul Stirbey, trustul urmand a face reclama gratuita Palatului Stirbey. 
 
Oricum, si pana acum au putut fi vazute materile publicitare cu Palatul Stirbey in timpul emisiunii lui Madalin Ionescu "Drept la tinta". Tot Adevarul scrie ca barterul ar fi fost un esec, astfel ca Madalin si viitoarea lui sotie vor trebui sa achite nota de plata: 37.000 de euro. 

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu se vor cununa religios, sambata, la Capela Sfanta Treime. Nasi le vor fi Christian Sabbagh si sotia lui, Louise. Cei doi s-au casatorit civil in Republica Moldova. La nunta sunt asteptati Cristi Borcea si iubita lui Alina Vidican, precum si Ilie Nastase cu Brigitte Sfat. 

Sursa foto: Adevarul

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, Cristina Siscanu, Madalin Ionescu, nunta madalin ionescu, nunta cristina siscanu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide