Cum va fi vremea daca te casatoresti in prima parte din luna noiembrie

04.11.2013

Vremea se va raci treptat, in urmatoarele doua saptamani, valorile temice urmand a cobori pana spre o maxima de 5-8 grade Celsius. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo valabila in intervalul 4 – 17 noiembrie, vedeti mai jos care sunt estimarile meteorologilor pentru perioada urmatoare, pe regiuni.

In primele zile ale intervalului vremea va fi calda, cu maxime termice care vor atinge, in medie, 18-20 de grade Celsius, dar pe 6 si 7 noiembrie vremea se va raci accentuat si nu se vor mai depasi medii diurne de 11-12 grade, normale pentru aceasta perioada. In acelasi timp, minimele nocturne vor scadea, de la 11-12 grade la inceputul intervalului, spre 3-5 grade in jurul datei de 8 noiembrie. In urmatoarele zile, temperaturile medii vor creste cu 2-3 grade, dar dupa 11 noiembrie vremea va intra intr-un proces de racire treptata.

Prin urmare, la sfarsitul perioadei de prognoza, se vor inregistra 7-8 grade ziua si 1-2 grade noaptea, in medie, caracterizand o vreme normala din punct de vedere termic pentru jumatatea lunii noiembrie.

Citeste si despre: meteo, vremea la nunta, prognoza meteo noiembrie
Mondo News - Ultima ora:
Inchide