Daniela Mirzac - Povestea unui manechin din Republica Moldova care traieste in SUA. Video

03.07.2011

 
Manechinul Daniela Mirzac din Republica Moldova traieste de doi ani in Statele Unite si are contracte cu cele mai mari agentii de modelling. In varsta de 22 de ani, moldoveanca a absolvit un liceu situat la periferia Chisinaului. Astazi prezinta moda pentru nume mari din industrie, la Paris, Londra, Milano, New York sau Tokyo.
 
Daniela Mirzac este una dintre putinele fete din Moldova care se pot lauda cu o cariera de top pe podiumurile de moda internationale. Tanara din Chisinau a intrat in modelling la varsta de 17 ani si tot atunci a avut si prima prezentare in afara tarii, pentru o colectie a Casei Armani. Cea care a convins-o ca are alura de top-model si trebuie neaparat sa „iasa in lume" a fost chiar sora ei, care isi facea studiile la Iasi. „Acolo am fost descoperita. Am avut norocul sa ajung imediat pe mana agentilor din strainatate, datorita directorului MRA Models, Liviu Ionescu. Asa au inceput contractele cu cele mai prestigioase agentii din Paris, Londra, Milano, New York sau Tokyo", povesteste Daniela Mirzac.

VEZI AICI FOTO SPECTACULOASE DE LA NUNTA PRINTULUI ALBERT DE MONACO
 
Particularitatile fizice ale Danielei Mirzac combinate cu seriozitatea si profesionalismul ei a fost combinatia care a convins creatorii marilor case de moda precum Calvin Klein, Armani sau Oscar de la Renta sa le poarte creatiile. O zi oarecare de lucru din viata ei arata ca un carnet de bord al unui pilot de avion „transcontinental": dimineata isi bea cafeaua la New York, pranzul il serveste in avion, iar cina - mereu frugala - o serveste la Paris. 
 
O viata sclipitoare
 
Fosta eleva a Liceului „Natalia Dadiani", unitate de invatamant situata la periferia orasului Chisinau, Daniela nu uita de greutatile inerente inceputului. „in ultimii ani de scoala, eram practic absenta de la cursuri. invatam pentru examene prin aeroporturi sau in pauzele dintre prezentari. Nu stiu ce m-as fi facut fara sustinerea profesorilor si a colegilor", recunoaste Daniela. Chisinaul a ramas orasul ei de suflet, iar New York-ul este cel in care locuieste de aproape  doi ani.

Citeste mai mult despre Daniela pe site-ul Adevarul.

Sursa: Adevarul

Citeste si despre: sua, modelling, Daniela Mirzac, manechin, Republica Moldova
Mondo News - Ultima ora:
Inchide