Declaratie spumoasa a SELENEI GOMEZ pe Hotweek.ro

08.10.2015

Ziarul online www.hotweek.ro a publicat joi o scurta declaratie a Selenei Gomez, una dintre cele mai mari vedete feminine ale acestui moment, in showbiz-ul american.
 
SELENA GOMEZ. Selena Gomez este una dintre marile vedetefeminine de peste Ocean. Este si motivul care determina o atentie sporita din partea publicului larg dar si a ziarelor aflate intr-o permanenta cautare de senzational.
 
SELENA GOMEZ. Din pacate pentru artista, ultimele iesiri in public ale ei nu au fost unele foarte reusite din punct de vedere estetic. Selena Gomez pare a fi pierdut temporar lupta cu kilogramele in plus si, acest lucru, a fost cat se poate de vizibil pe parcursul sezonului estival cand fosta iubita a lui Justin Bieber a fost surprinsa facand plafa.
 
SELENA GOMEZ. Vedeta americana a ales insa ca in locul autocriticii sa-si manifeste nemultumirea fata de reactiile negative venite din partea fanilor sai. Mai mult, artista a tinut sa precizeze ca nu ar trebui sa fie criticata pentru acest aspect de vreme ce viata sa personala ar trebui sa o intereseze numai pe ea.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: SELENA GOMEZ, SELENA GOMEZ SI JUSTIN BIEBER, SELENA GOMEZ LA PLAJA
Mondo News - Ultima ora:
Inchide