Decoratiuni de nunta de la Angel Heart

07.06.2010


Orice mireasa isi doreste o nunta cum nu s-a mai vazut, iar decoratiunile din salonul de nunta nu trebuie neglijate sub nicio forma. Care este trendul actual in materie de aranjamente si decoratiuni? Echipa Angel Heart va ofera cateva ponturi care va vor ajuta sa aveti nunta la care visati. Inainte de toate, nu uitati sa apelati la stil si bun gust!

Tendinte

Anul 2010 va fi un an elegant, nu mai impodobim sala excesiv, decoram cu stil si bun gust. Materiale fine, culori calde si combinate (lila deschis cu mov), flori in aceeasi nuanta cu sala.Piese de rezistenta

Punem accent pe lumina speciala data de lumanari. Avem sfesnice, lumanari de diferite dimensiuni,  combinate cu flori. Anul acesta se schimba mult marturiile. Nu mai folosim clasicele bombonele, pentru ca fiecare pereche incearca sa aduca ceva nou.
Penele ... le recomandam celor care dispun de o sala cu mult spatiu,  mese rotunde, o sala foarte eleganta si luxoasa.

Aranjamentele clasice - solutie de criza!

Anul acesta a fost un an “de criza”, am mers pe aranjamentele clasice, s-au preferat mult trandafirii si culoarea auriu pentru aranjamente. In ciuda superstitiilor, anul acesta am avut multe cale in aranjamente. Florile frumoasele ... ne surprind in fiecare an, deoarece combinatiile nu se mai termina niciodata. Fiecare mireasa vrea  o floare deosebita: frezii, irisi, matthiola, hortensia sau orhidee. Formele sunt foarte variate, iar culorile trebuie sa se asorteze cu nunta. Se merge si pe contrast, spre exemplu flori mov cu rosu, cand avem o sala lila sau hortensie alba cu orhidee lila, pentru aranjamentul salii bordo. Miresele deja isi fac buchetul foarte colorat: flori albastre, rosii, portocalii, mov.

Preturi mici

Compania Angel Heart a micsorat  preturile la decoratiuni, in special la aranjamentele clasice. Conducerea companiei sustine ca firma trebuie sa inteleaga viitorii miri si sa incerce sa ii ajute pentru a fi multumiti.

Serviciile Angel Heart

“Ne ocupam de toata nebunia, impreuna cu fiecare in parte: de la decoratiunile salii, scaune, mese, prezidiu, perdea de lumini, arcade, pana la flori, lumanari, buchete, covorul rosu, baloane, marturii, pernite, cosulete, carduri de masa,  cupe de sampanie. Ascultam dorintele viitorilor miri si incercam sa le indeplinim pe toate”.

Unde poate fi gasita echipa Angel Heart

In sectoarele 2 si 4 din Bucuresti, precum si pe site-ul www.angelheart.ro.
Telefon:  0723. 831. 405 sau 0727. 519. 965 sau 0761.749.622


 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, decoratiuni nunta, decoratiuni salon, angel heart, decoratiuni prezidiu, perdea lumini, baloane nunta, lumanari nunta, flori nunta, marturii
Mondo News - Ultima ora:
Inchide