Delia Matache arata degetul mijlociu - Video

06.12.2011

 

Delia Matache se afla pe platoul filmarilor pentru ultimul ei videoclip si din cauza ei s-a petrecut un accident tragic din care abia a scapat cu viata cei ce lucrau la noul ei videoclip. 
 
Conform scenariului videoclipului, filmarile trebuiau sa aiba loc intr-o cladire abandonata. Dupa distrugerea ei, artista trebuia sa cante in varful daramaturilor.
 
Pirotehnistul insarcinat cu demolarea constructiei le-a explicat cantaretei si echipei de filmare procedura de distrugere, urmand sa detoneze dinamita din structura de rezistenta la auzul cuvantului "foc".
 
Cand unul dintre actorii din videoclip a cerut o bricheta, Delia Matache a dat din greseala semnalul pentru detonarea explozibililor (foc), desi colegii artistei erau inca inauntru. Cu toate ca a incercat imediat sa anuleze explozia, vedeta a privit neputincioasa cum bucatile de beton se prabuseau peste oamenii aflati in interior.
 
Socata, Delia Matache a strigat dupa Salvare si a inceput sa se certe cu pirotehnistul-sef si sa il loveasca, acuzandu-l ca a detonat cladirea prea devreme. Barbatul insa a ripostat dur: "Va bag dinamita in mufa si moloz va fac. Pai ce ma bagati in puscarie?"
 
Totusi, toata intamplarea a fost o farsa, iar cand a aflat acest lucru, vedeta le-a aratat degetul mijlociu celor din echipa de filmare, injurandu-si copios colegii.

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: plasa de stele, Delia Matache
Mondo News - Ultima ora:
Inchide