Designerul de rochii de mireasa Manuel Mota a murit

10.01.2013

A murit Manuel Mota, un celebru designer de rochii de mireasa. Cauza decesului ar putea fi sinuciderea, insa deocamdata nu exista date care sa confirme o astfel de ipoteza.

Designerul spaniol de rochii de mireasa Manuel Mota, care a creat si una dintre rochiile purtate in ziua nuntii de cantareata Elena Gheorghe, a incetat din viata la varsta de 46 de ani.

El Pais scrie ca moartea designerului a fost "violenta", cea mai plauzibila varianta fiind aceea a sinuciderii. "Moartea a fost violenta, insa nu ne putem pronunta cu privire la un act criminal , desi urmele de violenta sunt clare", se arata in raportul preliminar al anchetatorilor.

Designerul Manuel Mota a fost descoperit mort intr-un apartament din Sitges, in apropiere de Barcelona, unde este sediul central al grupului Pronovais. Mota ar fi lasat un bilet de adio in care isi explica gestul.
 
Manuel Mota, care colabora de mai bine de 23 de ani cu unul dintre cele mai celebre branduri in domeniu, Pronovais, a fost creatorul rochiilor de mireasa ale unor celebritati, printre care si a modelului Penny Lancaster, cand s-a casatorit cu muzicianul Rod Stewart.
 
Citeste si despre: rochii de mireasa, Designer, Manuel Mota
Mondo News - Ultima ora:
Inchide