Dong Yi - Legendele palatului: Concubina regelui. Serialul coreean incepe la TVR pe 16 martie

08.03.2011

 

Legendele palatului: Concubina regelui (Dong Yi) este noul serial coreean care va fi difuzat de TVR, incepand din 16 martie, dupa ce productia Legendele palatului: Printul Jumong se incheie pe 15 martie.

Dong Yi este o productie de succes realizata in anul 2010, regizata de Lee Byung Hoon, care a semnat si filmele istorice Heojun, Sangdo, Daejangkeum (Giuvaerul Palatului), The Wind of the Palace (Furtuna la palat). 
"Legendele palatului: Concubina regelui" are 50 de episoade si va fi difuzat de TVR incepand din 16 martie, de luni pana vineri, de la ora 18.30.

Iubitorii serialelor coreene vor avea ocazia sa revada actori indragiti precum Sayong, Bae Soo Bin - sfatuitorul domnitei Soseono din Printul Jumong sau Yeo Ho Min, Oyi din Printul Jumong, care va da viata personajului Oh Ho-Yang.

Productia, lansata de MBC anul trecut si difuzata pentru prima data in Coreea pe 22 martie 2010, promite sa aduca televiziunii publice o audienta record. 

Serialul il readuce pe micile ecrane si pe indragitul actor Ji Jin Hee din Giuvaerul palatului), care acum va juca in rolul regelui Sukjung.

Actiunea are loc in perioada dinastiei Chosun, intre anii 1683 si 1724, si urmareste firul vietii doamnei Choi, care avea sa devina mama celui de-al 21-lea rege al dinastiei Chosun, regele Youngjo (bunicul lui Lee San). Choi a fost una din sotiile lui Sukjong, al 19-lea rege al dinastiei Chosun. Serialul prezinta povestea dramatica a vietii doamnei Choi si a fiului sau, printul Youngjo. 

Filmul are ca sursa de inspiratie dinastia Chosun, iar muzica epocii este foarte bine scoasa in evidenta. 

Sursa: Mondo News

Citeste si despre: seriale coreene, Dong Yi, Legendele palatului - Concubina regelui, dinastia Chosun, coreea
Mondo News - Ultima ora:
Inchide