Edi Stancu s-a casatorit cu Silvia. Galerie foto

28.02.2012

 


Edi Stancu, coregraful-sef de la Dansez pentru Tine, s-a casatorit cu balerina Silvia Uceanu. A fost o nunta mai neconventionala, deoarece Edi a spart tiparel cu o tinuta trasnet: a venit in tricou si bocanci, potrivit Click.

Desi Edi a optat pentru o tinuta deloc obisnuita unui astfel de eveniment, adica un tricou mulat, pantaloni cu turul lasat, bocanci si un sacou cu manecile suflecate, Silvia a purtat o tinuta foarte eleganta. Totusi sarcina nu i-a permis sa stea prea mult pe tocuri. In rest, nunta s-a tinut conform traditiei. Mirele si nasii s-au dus sa ia mireasa de acasa cu lautarii. La cununia religioasa au venit toti prietenii din baletul “Dansez pentru tine!”. Nasi au fost Nea Marincu sotia, iar caveler de onoare simpaticul Bogdan Boanta.
 
Slujba religioasa a avut loc la o biserica din zona Unirii din Capitala si a durat o ora si jumatate. Edi si-a tradat emotiile atunci cand spre finalul slujbei religioase, si-a uitat certificatul de casatorie la preot. A fost recuperat de un coleg.
 
Petrecerea a avut loc pana in zori la hotelul Howard Johnson. Au fost cam 160 de invitati, iar meniul a costat cam 450 de lei.

Sursa foto: Click/Mihai Ionescu 
 
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, edi stancu, Silvia Uceanu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide