Elena Gheorghe: Ma exprim cel mai bine prin muzica!

29.01.2011


Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete din Romania. Implicata in multe campanii umanitare, Elena a reusit sa aduca un zambet, o speranta pe fata multor copii. Elena a oferit fanilor si viitoarelor mirese un concert de exceptie la targul de mirese Expo Ideal Mariaj desfasurat la Romexpo.

La finalul concertului, Elena ne-a oferit, in exclusivitate, un scurt interviu.

Rep: Este al patru-lea concert la care asist si de fiecare data am ramas impresionat de respectul pe care il ai fata de public. Ce reprezinta muzica pentru tine?

EG: Pentru mine, muzica este un mod de viata! Cant zilnic si imi face deosebita placere sa fac asta si pentru ca ma exprim cel mai bine prin muzica.

Rep: Ce proiecte de viitor ai?

EG: Un proiect de viitor? Am multe proiecte; cel mai nou ar fi videoclipul pe care am sa-l fac la cea mai noua piesa a noastra care se numeste Midnigth Sun. De asemenea sper sa iesim si pe piata internationala, piesa noastra este licentiata in 50 de tari si sper sa concertez si acolo.
Muncim foarte mult la noul album care va fi gata la sfarsitul acestui an. Cam atat va pot spune pentru moment, nu vreau sa vorbesc pana nu voi sti exact ce se va putea concretiza.

Rep: Un gand pentru cititorii Mondo Bridal

EG: Sa ascultati cat mai mult muzica live, de calitate, si sa nu uitati sa zambiti cat mai des!

Rep: Iti multumesc si sper sa se concretizeze toate proiectele la care lucrezi.

EG: Si eu va multumesc mult.


Foto: Mondo Bridal

Citeste si despre: Elena Gheorghe, interviu, concerte, proiecte, Midnigth Sun, videoclip
Mondo News - Ultima ora:
Inchide