Elicopter pe post de limuzina pentru nunta ta!

14.06.2010


Pentru o “nunta la inaltime”, miresele pot folosi elicopterul. Idei: o intrare de mare clasa la restaurant cu elicopterul, transferul mirilor cu elicopterul intr-un cadru natural pentru realizarea unor fotografii memorabile, deplasarea pe calea aerului la o manastire unde se poate oficia cununia sau, de ce nu, furatul miresei cu elicopterul. Vom afla mai multe despre acest "lux" de la Alin Todea, Business Development Manager, din cadrul Rent Helicopters.

Rep. Cum ati pornit pe acest drum?
A.T. Cererea de elicoptere pe piata din estul Europei a inregistrat o mare crestere in ultimii ani si Romania nu este o exceptie. Agentiile imobiliare vor sa vanda si pentru asta trebuie sa arate ce vand. Despre furnizarea de mirese ce sa spun? Roxana Ciuhulescu a fost o frumoasa mireasa care a venit cu elicopterul la nunta ei. Prezentatoarea emisiunii Promotor este prima femeie din Romania care a obtinut brevetul de pilot de elicopter.

Rep. Este o afacere sau o pasiune?
A.T. Este in primul rand o afacere. O afacere orientata spre servirea unor clienti high end, corporatii, agentii imobiliare, VIP sau oameni normali, dar cu pretentii sa fie profesional serviti.
Alin Todea
Rep. Care este profilul clientilor?
A.T. Clasa de mijloc si cei cu un standard de viata ridicat, care sunt dispusi sa ofere evenimentelor unice din viata lor acea tusa care sa individualizeze si sa creeze in cadrul lor momente de neuitat.

Rep. Cateva idei?
A.T. Cea mai importanta zi din viata miresei trebuie sarbatorita cu fast. Pentru o “nunta la inaltime”, miresele pot folosi elicopterul.
Iata cateva idei: o intrare de mare clasa la restaurant cu elicopterul, transferul mirilor cu elicopterul intr-un cadru natural deosebit pentru realizarea unor fotografii memorabile, deplasarea pe calea aerului la o manastire unde se poate oficia cununia sau, de ce nu, furatul miresei cu elicopterul.

Rep. Cat costa transportul miresei cu elicopterul?
A.T. Pentru Bucuresti exista un pachet standard de furnizari de mirese/miri cu elicopterul, care are loc fix de aterizare si decolare. Se poate folosi un transfer intre cele doua puncte, adaptand itinerariul nuntii la punctele de transfer. Costurile incep de la 999 de euro.
Un pachet personalizat permite clientilor sa aleaga orasul, locul de aterizare si decolare. Aici mai intervin niste costuri, deoarece trebuie sa trimitem o echipa care sa studieze terenul pentru a lua cu organizatorii nuntii cele mai bune decizii de siguranta. In rest costurile se platesc la ora, aferent timpului de zbor antecalculat incepand de la 800 de euro.

Rep: Cu cat timp inainte trebuie facuta comanda?
A.T. Cu o saptamana, minim, daca e vorba de nunta. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Exista riscul ca elicopterele sa nu fie disponibile in zona unde sunt cerute, daca programarea nu este facuta din timp. Sau sa fie disponibile unele mari si scumpe, desi cererea poate fi pentru unele mai mici si mai economice.

Sursa: Diana Condescu

Citeste si despre: transport nunta, elicoptere, rent helicopters, alin todea, elicoptere nunta, inchirieri elicoptere
Mondo News - Ultima ora:
Inchide