Episodul 32 al serialului UN DESTIN LA RASCRUCE prezentat de Hotweek.ro

07.10.2015

Portalul online www.hotweek.ro ofera celor interesati rezumatul epsiodului 32 al renumitului serial turcesc "Un destin la rascruce".
 
UN DESTIN LA RASCRUCE 8 OCTOMBRIE 2015. Macit primeste sprijin de acolo de unde nu se astepta. Ruya ii marturiseste ca si ea este interesata ca intre Sinasi si Neriman sa nu mai poata fi vorba de o relatie, de altfel destul de posibila in actuala conjunctura in care niciunul dintre ei nu-si gasise linistea.
 
UN DESTIN LA RASCRUCE 8 OCTOMBRIE 2015. Familia lui Macit se pregateste pentru cererea in casatorie a lui Nezahat de catre Asim. Sinasi crede nimerit sa-i invite la eveniment pe Neriman si Faiz insa acest lucru provoaca furia mamei lui care nu mai dorea o apropiere intre Sinasi si fosta lui iubita.
 
UN DESTIN LA RASCRUCE 8 OCTOMBRIE 2015. Macit nu poate sta departe de Neriman si face tot posibilul sa ajunga din nou in fata ei. O atentioneaza ca nu procedeaza bine reapropiindu-se de Siansi si ii reproseaza ca s-a lasat de desen insa fata ii aduce aminte ca scandalurile si mama lui au contribuit decisiv la acest aspect.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: UN DESTIN LA RASCRUCE, NERIMAN UN DESTIN LA RASCRUCE, UN DESTIN LA RASCRUCE 8 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide