FashionTV Summer Festival 2010 debuteaza in acest weekend la Hotelul Rex din Mamaia

28.07.2010

Cel mai asteptat festival de moda al verii se va desfasura, in acest weekend, la Grand Rex Hotel din Mamaia. FashionTV Summer Festival 2010 va avea loc in perioada 30 iulie - 1 august si va reuni cei mai importanti designeri romani, printre care Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu si Ersa Atelier.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt designerii Valeria Marini -Italia si Wanda's Dream- New York si actorul american Armand Assante. Alaturi de acestia vor mai participa Ego Men's Fashion Concept, Izabela si Cristiana Purdescu, Insolito, Princess by Ana Radu, Belgravo, informeaza organizatorii.

Pentru ca este un eveniment in care frumusetea primeaza, FashionTV Summer Festival 2010 va gazdui evenimentul Miss Litoral 2010, concurs deja cu o bogata traditie in Romania.

In cadrul galei FashionTV Summer Awards se vor acorda si premiile din industria turistica de la malul Marii Negre, urmand a fi desemnate cele mai fashion locatii de pe litoral in anul 2010.

Manifestatia reuneste cei mai mari specialisti in hair-styling, make-up si peste 100 de modele. Luxul, eleganta, avangarda si stilul vor defini show-ul de marca internationala ce va fi transmis in 193 de tari, pe 5 continente.

Fiecare seara a festivalului se va incheia cu renumitele Fashiontv Party, ce vor avea loc in Biavati Beach Club, in incinta Grand Hotel Rex Mamaia la care vor participa cele mai frumoase modele Fashiontv si intreaga echipa Fashiontv, alaturi de invitatii speciali si de participantii la acest eveniment de prestigiu.

Evenimentul este organizat de FashionTV Romania, ANAM (Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling) si ADR (Asociatia Designerilor din Romania), in colaborare cu Fashiontv Paris organizeaza acest eveniment de mare clasa.

Sursa foto:
adplayers.ro

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, designeri romani, Fashiontv summer festival 2010, Fashiontv Summer Awards 2010, Miss Litoral 2010, festival de moda, Laura Olteanu, Clara Rotescu, Ersa Atelier, valeria marini, Insolito
Mondo News - Ultima ora:
Inchide