Fashiontv Summer Festival 2010: Seara Valentino, completata de 6 colectii vestimentare si Miss Litoral

31.07.2010

 
Fashiontv Summer Festival 2010 si-a deschis, vineri, portile la Hotelul Rex din Mamaia cu o seara dedicata designerului Valentino, incununata de concursul Miss Litoral si prezentari de moda aduse pe catwalk  de sase designeri ai modei romanesti.

Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat cantaretul Michael Bolton, care a venit dupa concertul sustinut in Portul Tomis din Constanta, primarul Constantei Radu Mazare, care a venit insotit de fratele sau Mihai si de fiul sau, Raducu, precum si Bianca Dragusanu, care a prezentat festivalul.

Intr-un cadru exclusivist si plin de culoare, Catalin Botezatu a deschis seara cu o colectie de lenjerie masculina intitulata Boxing, prezentata de modele care mimau un meci de box. La final a urcat pe scena pugilistul roman Ionut Iftimoaie. Ca elemente inedite, pe creatiile lui Botezatu au fost imprimate chipurile celor mai mari boxeri romani, iar manusile de box purtate ca accesorii au fost batute cu cristale Swarovski.
Festivalul de moda a fost completat apoi de colectia Cristianei si Izabelei Purdescu, inspirata din Egiptul Antic, Creta Antica si Persia Antica. Non-culorile au predominat la majoritatea pieselor, dar si matasea combinata cu pielea naturala lacuita.

A treia colectie a serii a fost semnata de Insolito.  Intitulata "Flori pentru Flory", colectia a fost realizata in memoria unei prietene apropiate a designerului, care a decedat din cauza hepatitei B.

 

Cel mai important festival de moda al verii a continuat cu BSB, care a prezentat colectia de toamna-iarna 2010-2011, compusa din tinute casual si sport care pot fi purtate in viata de zi cu zi. Colectia a fost caracterizata de mult jeans, cizme, vestute sic, esarfe si genti de dimensiuni mari.


Urmatoarea colectie a fost Princess by Ana Radu, prezentata pe fundalul muzical asigurat live de Elena Gheorghe. Au predominat voalul, corsetele, multa matase, elastan, voal si organza.Seara designerilor a fost incheiata de Ersa Atelier, cu o colectie de rochii de seara in culori variate.
Sursa foto: Mondo News

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, moda, Fashiontv summer festival 2010, Insolito, Miss Litoral, Fashiontv Summer Festival Mamaia, Ionut Iftimoaie, Era, BSB
Mondo News - Ultima ora:
Inchide