Festivalul Miresei s-a deschis vineri la Sala Palatului - Galerie foto

04.02.2011

 

Festivalul Miresei si-a deschis portile, vineri, la Sala Palatului din Bucuresti si se va afla la dispozitia publicului pana duminica, 6 februarie. Targul de nunta, organizat de publicatia Ghidul Miresei, va asteapta cu vizionari de rochii de mireasa din colectii internationale, recitaluri live cu muzica pentru nunta si demonstratii de machiaj si coafuri. 
 
Wilmark participa si el la eveniment si va alege mireasa anului 2011 in cadrul primului concurs de frumusete pentru miresici organizat vreodata in Romania. Cea care va fi aleasa Mireasa Anului 2011 va primi ca premiu o rochie de mireasa de lux si accesorii asortate, precum si un pictorial in paginile revistei Ghidul Miresei.

Willmark a declarat corespondentului Mondo Bridal ca va fi prezent in fiecare zi la Festivalul Miresei cu programe artistice in stil latino, ce vor culmina cu alegerea celei mai frumoase miresici. "La Festivalul Miresei vom organiza un program artistic in fiecare zi cu o tenta latino, ceea ce ne caracterizeaza atat ca agentie de evenimente cat si ca artisti. Voi prezenta concursul de miss, va veni si o trupa latino sa cante, dar vor fi acolo si dansatorii mei", a spus Willmark.
 
Din juriul concursului de Miss vor face parte figuri publice cunoscute de pe scena politica si din show-bizz, printre care Liviu Varciu, Codrin Stefanescu, Claudiu Patrascu, Lucian Iliescu. Prezentatorul acestui concurs va fi Wilmark, iar agentia sa Wilmark Entertainment va fi cea care va pregati miresele pentru probele valsul miresei si hora miresei.
 
Sursa foto: Mondo BridalSursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: rochii de mireasa, mondobridal, festivalul miresei, targuri de nunti 2011, targ de nunta
Mondo News - Ultima ora:
Inchide