Festivalul Miresei te asteapta intre 4 si 6 Februarie la Sala Palatului din Bucuresti

17.01.2011

Te-ai gandit deja cum vei arata mireasa? La Festivalul Miresei poti sa incerci machiajul si coafura pentru nunta! Nu ai gasit inca muzica pentru nunta? La Festivalul Miresei poti asculta vedete si formatii de nunta in recitaluri live!

Iti plac prea multe rochii de mireasa si nu ai esti hotarata inca? Nicio problema! La Festivalul Miresei dupa ce obosesti proband rochite de mireasa, poti admira defiland pe podium Colectii 2011 nationale si internationale. Vino sa vezi in premiera Parada Colectiilor 2011 Allure Bridals, Morilee, Ellis Bridals, Alyce Designs, Fara Sposa, Eden Bridals, Ronald Joyce, Madeline Gardner, Victoria Jane, Maya Fashion, Il Creatore si multe altele!

Si pentru ca echipa Ghidul Miresei se gandeste la tine, la noi vii pe jos, dar pleci acasa cu MARELE PREMIU: UN AUTOTURISM DACIA LOGAN si O NUNTA COMPLETA! Asa ca nu mai sta pe ganduri, si vino la FESTIVALUL MIRESEI intre 4-6 Februarie 2011 la Sala Palatului Bucuresti. Detalii despre eveniment, concursuri, firme participante gasesti pe www.GhidulMiresei.ro.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: FASHION, rochii de mireasa, ghidul miresei, nunti, festivalul miresei, targ de nunta 2011, targuri de nunti 2011, bridal
Mondo News - Ultima ora:
Inchide