Filmul William si Kate: O Poveste de Dragoste Regala se filmeaza in Romania - VIDEO

30.05.2011

Un film despre povestea de iubire dintre Kate Middleton si printul William al Marii Britanii se toarna in Romania, la studiourile Mediapro. Productia va fi lansata, in august, pe postul de televiziune Diva (Hallmark Channel), informeaza Associated Press. 

Filmul se numeste "William & Kate: A Royal Love Story” ("William si Kate: O poveste de dragoste regala”) si prezinta iubirea dintre printul William si aleasa sa, Kate Middleton, cu care s-a casatorit la sfarsitul lunii aprilie. Filmul este produs de Motion Picture Corp. of America si regizat de Linda Yellen, cea care a semnat si filmul "The Royal Romance of Charles and Diana", in 1982, film care a inregistrat audiente record. 

Printul William este interpretat de actorul american Dan Amboyer (a jucat in "Law & Order"), iar actrita britanica Alice St. Clair a intrat in pielea ducesei de Cambridge. Regina Elisabeta a II-a este interpretata de Jane Alexander.

"Nu incercam sa o imitam, ci sa-i reprezentam esenta si in acelasi timp sa-mi aduc propria interpretare asupra personajului”, a declarat ea. Actorul american Dan Amboyer, interpretul lui William, a caracterizat filmul drept "un basm modern”, spune Alice St. Clair. 

Dan Amboyer, interpretul lui William, spune ca filmul este "un basm modern" si caracterizeaza scenariul filmului ca fiind unul inteligent, nostim pe alocuri, care ofera o imagine interesanta asupra calitatii comunicarii dintre cei doi. In film, Kate si William s-au intalnit intamplator atunci cand printul o vede pe viitoarea sa sotie in timp ce-si ducea rufele la spalat. Dupa ce formeaza un cuplu, se despart, se impaca din nou si in cele din urma se casatoresc.

Filmul este un amestec de fictiune si realitate. Regizorul Linda Yellen spune: "Filmul este mai mult decat o poveste de dragoste - este si un film psihologic dedicat amintirii si mostenirii lasate de mama lui William, printesa Diana”.
 
 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, nunta regala, Kate Middleton, printul william, iubire regala, A Royal Love Story, ducesa Catherine
Mondo News - Ultima ora:
Inchide