Finala Burlacul - Anca Fiicanu si Cezara Darie isi vor disputa inima Burlacului saptamana viitoare

17.06.2011

 

Am intrat pe ultima suta de metri in cadrul competitiei Burlacul. Deznodamantul a fost unul neasteptat pentru protagoniste. Diplomata Raluca si tandra Ramona au pierdut in fata controversatelor Anca si Cezara. Ele sunt cele doua finaliste, domnisoarele care isi disputa acum inima Burlacului. Se anunta o infruntare cu scantei o lupta crancena si temperamentala care o va scoate la iveala poate pe viitoarea doamna Popescu Strohlen. Nu ratati marea finala Burlacul difuzata joi, 23 iunie, de la 20:20, numai la Antena 1.
 
Saptamana trecuta ceremonia trandafirului s-a incheiat intr-un mod cu totul neasteptat, atat pentru concurente cat si pentru Burlac. Desi Edward avea in plan sa ofere cate un trandafir tuturor fetelor, in speranta ca astfel va calma spiritele tot mai incinse in ultima vreme , controversata Ana Maria, poate rivala cea mai de temut in randul concurentelor a clacat.
 
In aceasta saptamana, Edward are de luat o decizie extrem de grea. El isi intampina ceremonios pretendele, gasindu-si cu greu cuvintele: "Sunteti foarte frumoase si in ciuda faptului ca au existat multe tensiuni si intrigi, imi sunteti toate foarte dragi. Imi este foarte greu sa iau o decizie, insa astea sunt regulile jocului.

Vezi aici video din semifinala Burlacul

Dupa lungi momente de suspans, Edward a decis ca Cezara si Anca sa mearga mai departe in finala Burlacul. Niciuna dintre concurente nu se astepta la acest deznodamant. In ciuda promisiunilor, lacrimile nu pot fi tinute in frau. Atat Raluca cat si Ramona se lasa prada dezamagirii. Au sperat si au mizat pana in ultima clipa pe propria versiune asupra sentimentelor Burlacului. A fost insa doar interpretarea lor din pacate.

Astfel ca decizia Burlacului le surprinde descurajate si total nepregatite in fata esecului. Vulnerabile si socate, asa se prezinta cele doua domnisoare in fata verdictului radical care le-a indepartat irevocabil de postura de aleasa printului de Monte Carlo.
 
Ramona nu se poate resemna. Totul a fost atat de brutal incat simte acum nevoia de a-l mai privi pentru ultima oara pe Edward in ochi. Doar asa va intelege ce ii desparte. Indurerata, ea face o ultima concesie si se indreapta spre apartamentul Burlacului: „Vroiam sa iti spun ca esti un om extraordinar, un om pt care merita sa lupti si iti doresc toata fericirea din lume!"
 
Dupa un episod nelipsit de intrigi si momente romantice, o noua ceremonie a trandafirului l-a pus pe Edward in fata unei decizii extrem de grele. Cu durere in glas, Burlacul a fost nevoit sa se desparta de alte doua frumoase pretendente. Anca si Cezara sunt cele doua finaliste, care isi vor disputa inima Burlacului joi, 23 iunie, de la 20:20 la Antena 1.

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: burlacul, Cezara Darie, Finala Burlacul, Anca Fiicanu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide