Finala Elite Model Look se desfasoara miercuri seara, la Bucuresti

19.10.2011

 

Elite organizeaza de 28 de ani cel mai prestigios concurs international de modele, concurs la care iau parte mii de tinere cu varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani, din peste 65 de tari.
 
Elite Model Look ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top-modele, in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume, fiind concursul ce a descoperit si lansat, incepand cu anul 1972, Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Gisele Bundchen si multe altele.
 
Dupa castingurile “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” din tara, au fost selectate 25 de tinere ce vor participa la Finala Nationala, ultimul pas al concursului, finala ce va avea loc la Bucuresti, in data de 19 octombrie 2011. 
 
Incepand cu data de 15 octombrie toate concurentele au parte de o experienta unica, inedita in universul modelingului: sesiuni de make-up si hair styling, shooting-uri, fiiting, si multe, multe repetitii.
 
Tinerele au intrat intr-un training camp, in incinta Caro Hotel, ce va dura 4 zile, pe parcursul carora vor beneficia de sfaturile si supravegherea unei echipe de experti in domeniu.
 
La sfarsitul acestei perioade intense de instruire concurentele vor fi pregatite se defileze in fata a peste 400 de invitati si sa isi dezvaluie talentul, personalitatea  si atitudinea pe podium.
 
Finala Nationala “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” va fi unul dintre evenimentele glamour ale anului, in cadrul caruia concurentele vor pura tinutele unor creatori de moda consacrati, precum Norina Stoica .
 
Tot in cadrul acestui eveniment se va prezenta si colectia de toamna – iarna 2011-2012, compusa din tinute Reserved, completata cu noua colectie de incaltaminte Il Passo.
 
“Il Passo este numele dat rafinamentului si celor mai noi tendinte, al femeii moderne, puternice si determinate, dar sensibila, sofisticata, misterioasa.... Este o marca a stilului si stralucirii, creand o legatura intima, pretioasa cu cel care poarta produsul Il Passo", sustine Corina Radu, marketing executive Il Passo.
 
“Il Passo iubeste femeile. Asocierea cu cu cel mai prestigios concurs de modele din lume - Elite Model Look- a venit din dorinta noastra de a sustine frumusetea, bunul gust si valorile romanesti.“ a declarat Alina Tanasa, PR Manager Il Passo.
 
Toate acestea vor avea loc in incinta Aristocrat Event Hall, una dintre cele mai elegante locatii din Bucuresti din Sos. Pipera nr 48.
 
Organizatorii au pregatit si o surpriza concurentelor invitandu-l pe Catalin Josan pentru un mic recital.
 
Castigatoarea finalei nationale se va alatura altor 64 de finaliste din 64 de tari in care se desfasoara concursul Elite Model Look si va participa la Finala Mondiala din Shanghai, China, concurand pentru o cariera precum cea a lui Cindy Crawford, dar si a Lindei Evangelista, Karen Mulder, Stephanie Seymour sau Gisele Bundchen, toate foste castigatoare ale concursului Elite Model Look.

 

Sursa: Andreea Tatomir

Citeste si despre: miss, Elite Model Look 2011, Elite, Shanghai
Mondo News - Ultima ora:
Inchide