Furatul miresei la nunta dintre Cabral si Andreea Patrascu

06.06.2011

 

Daca nunta lui Cabral cu Andreea s-a vrut a fi una modernista, fara a respecta traditii si, mai ales, fara muzica lautareasca, se pare ca lucrurile nu au iesit chiar asa.
 
Cei doi au specificat inainte ca la nunta lor nu se va fura mireasa, insa actrita din "Iubire si onoare" a fost luata pe sus de prietenele ei, care au dus-o intr-un club de fite. Acolo planurile le-au fost date peste cap de bodyguarzi, care nu au permis accesul cameramanului in acel loc.
 
Cabral si Andreea au devenit oficial sot si sotie, sarbatorind evenimentul alaturi de 250 de persoane, mai toti prieteni dragi si rude apropiate. Startul petrecerii a fost dat de prezentatorul "Povestirilor de noapte", care si-a invitat proaspata sotie la un vals pe versurile piesei "When a Man Loves a Women", transformand apoi dansul clasic intr-unul exotic.
 
"Rochia miresei nu ne permitea vreun mare vals si nici nu am avut timp de repetitii, asa ca am improvizat putin", a explicat Cabral. Totul a decurs conform planurilor celor doi miri, pana in momentul in care prietenele Andreei au luat-o pe sus si au dus-o intr-un club de fite din Capitala. Aici actrita s-a confruntat cu o problema, pentru ca bodyguarzii nu au permis accesul cameramanului. 

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: cancan.ro)

Sursa: Cancan

Citeste si despre: NUNTA, mireasa, rochie de mireasa, nunta Cabral, andreea patrascu
Mondo News - Ultima ora:
Inchide