FURTUNA PE BOSFOR 6 OCTOMBRIE 2015. Cihan o gaseste pe fiica lui naturala

05.10.2015

Portalul online www.hotweek.ro prezinta rezumatul celui de-al doilea episod din serialul turcesc de succes "Furtuna pe Bosfor" care a debutat in aceasta saptamana pe micile ecrane din Romania.
 
FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 2. Cansu intra in casa tocmai cand parintii ii explicau lui Ozan ca ea nu este fiica lor biologica si ca fusese schimbata din greseala la maternitatea in care se nascuse. Cansu nu stie ce sa creada si alege sa fuga cu un taxi la ferma in care era crescut calul ei.
 
FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 2. Cihan banuieste locatia in care se ascunsese Cansu. Ajunge la ea si ii explica faptul ac ea este fiica lor indiferent de ceea ce se intamplase in trecut. Cihan o convinge sa se intoarca acasa insa decizia Dilarei de a trece sub tacere acest subiect este dezaprobata de ceilalti membri ai familiei.
 
FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 2. La un moment dat, Cansu decide sa-si infrunte mama care o crescuse din primele zile de viata si Dilara, extrem de tensionata, alege sa sparga un pahar aflat pe masa, din cauza nervilor.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: FURTUNA PE BOSFOR, FILMUL FURTUNA PE BOSFOR, FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 2
Mondo News - Ultima ora:
Inchide