Gabriela Firea si Florentin Pandele l-au avut ca nas de cununie pe Gigi Becali - Video

10.07.2011

 

Gabriela Firea si Florentin Pandele au facut nunta mare la Palatul Stirbey. Cei doi l-au avut ca nas de cununie pe Gigi Becali. La petrecere au participat peste 500 de invitati, pritnre care mai multi politicieni si vedete din showbiz.

Imbracata intr-o rochie de mireasa creata de un cunoscut brand din Barcelona, Gabriela a radiat de fericire la bratul sotului ei. Luminita si Gigi Becali i-au condus pe cei doi in fata altarului pentru a primi binecuvantarea lui Dumnezeu.


Afla aici detalii despre rochia de mireasa a Gabrielei Vranceanu Firea

Verighetele au fost confectionate din trei nuante de aur - alb, galben si roz, iar petrecerea a avut loc la Palatul Stirbey. Cei 550 de invitati s-au delectat cu specialitati traditionale, dar si cu mancaruri exotice. Tortul a avut aproape 50 de kilograme si a avut forma unui vapor, sugerand discret ocupatia de suflet a primarului Pandele: comandant pe mare.
 
Luna de miere si-o vor petrece in Italia si Antalia. Printre planurile de viitor se numara si un copil. Cei doi isi doresc o fetita.
 
La nunta au luat parte si presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Dansul a fost intretinut de Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Enache si Connect-R.

Sursa foto-video: Realitatea TV

 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, cununie civila, Gabriela Vranceanu Firea, Florentin Pandele, nas, nunta gabriela firea
Mondo News - Ultima ora:
Inchide