Gabriela Spanic, otravita de Marcia Celeste, asistenta ei

25.08.2010

Actrita venezueleana Gabriela Spanic a fost otravita cu sulfat de amoniu timp de mai multe luni de asistenta ei, argentinianca Marcia Celeste. Familia frumoasei actrite este ingrozita de ceea ce s-a putut intampla si a depus o plangere la politie pentru tentativa de omor, scrie Libertatea.

Concluzia potrivit careia Gabriela Spanic a fost otravita cu sulfat de amoniu, timp de mai multe luni, de
Marcia Celeste de 24 de ani, a fost anuntata de procuratura.
Astfel, incepand din aprilie, Gabriela Spanic, mama si fiul ei, precum si bona acestuia “au inceput sa aiba probleme de sanatate, cum ar fi ameteli, voma, dureri de cap si abdominale, frisoane si o stare de slabiciune generala”, a explicat luni procuratura.

In urma anchetei s-a stabilit ca asistenta actritei a fost cea care a otravit-o pe Gabriela Spanic cu sulfat de amoniu, pus zilnic in alimente si in bauturi. Marcia fusese angajata in ianuarie 2010, iar simptomele au aparut din luna aprilie. Analizele medicale au stabilit un nivel ridicat de amoniu in sange, care, pe termen lung, ar fi putut fi mortal.

Potrivit Gabrielei Spanic, asistenta sa era singura care nu prezenta simptome si refuza adesea sa consume din alimentele din casa.

Sursa foto: snarkerati.com 

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: Gabriela Spanic, Gabriela Spanic otravita, Marcia Celeste, asistenta Gabriela Spanic, otrava, amoniu, actrita telenovele, telenovele, mondobridal
Mondo News - Ultima ora:
Inchide