Gabriela Vranceanu Firea si Florentin Pandele s-au casatorit la Palatul Stirbei

09.07.2011

 

Emotii mari si multa dragoste astazi la capela din incinta Palatului Stirbei. Acolo si-au reinnoit juramintele in fata altarului Gabriela Vranceanu Firea si Florentin Pandele. Alaturi le-au fost familiile si cei mai buni prieteni. E o reinnoire a juramintelor facute anul trecut, intr-un cadru restrans, la o biserica din Voluntari.

Le-au promis insa rudelor, prietenilor si colegilor o nunta mare, de basm si-acum se tin de cuvant. A urmat o petrecere mult-asteptata, pregatita indelung si in cele mai mici detalii. O petrecere la care sunt asteptati peste 500 de invitati.
 
Invitata la Acces Direct, vedeta Antenei 3 spunea saptamana aceasta ca a intrat in febra pregatirilor de nunta de mai multa vreme, insa abia acum constientizeaza importanta evenimentului.

Afla aici detalii despre rochia de mireasa a Gabrielei Vranceanu Firea
 
Iar ziua ce a mare a venit. Azi, n-a mai fost loc de emotii. Totul a fost gata la timp. Incepand cu rochia miresei. creatia unui cunoscut brand din Barcelona. Verighetele - confectionate din trei nuante de aur - alb, galben si roz. Dar si sala unde are loc in aceasta seara petrecerea. Si meniul. De doua zile, o armata de bucatari munceste la prepararea lui. Cei 550 de invitati s-au delectat cu specialitati traditionale, dar si cu mancaruri exotice.
 
Tortul a avut aproape 50 de kilograme si a avut forma unui vapor, ca trimitere la ocupatia de suflet a mirelui: comandant pe mare.
 
A fost, cu adevarat, o nunta de basm. Dupa ceremonia religioasa, mirii au sosit la restaurantul de pe domeniile Stirbey cu o caleasca, iar in fata salonului au pasit pe un covor rosu. Atmosfera de petrecere a fost asigurata de maestrul de ceremonii Adrian Enache. Nume mari ale scenei au intretinut, toata seara buna dispozitie: Luminita Anghel, Sofia Vicoveanca, Connect-R, Elena Gheorghe, Angela Similea, Andreea Balan si multi altii i-au incantat pe invitati.

Sursa foto: Antena 1

Sursa: Antena 1

Citeste si despre: NUNTA, casatorie, Gabriela Vranceanu Firea, Florentin Pandele, Palatul Stirbei
Mondo News - Ultima ora:
Inchide