Gerard Butler s-a indragostit lulea si are ganduri de casatorie

08.12.2014

Gerard Butler are o noua iubita extrem de frumoasa. Este vorba despre Morgan Brown, un designer de interior,  si, conform relatarilor prietenilor sai apropiati, intre cei doi sunt sentimente profunde care au sanse mari de a se concretiza in fata altarului.
 
Gerard si Morgan sunt impreuna de trei luni si lucrurile par a merge de minune intre ei. Presa mondena de peste Ocean speculeaza asupra faptului ca actorul petrece foarte mult timp in compania noii sale iubite, lucru neobisnuit pana acum pentru el, in relatiile anterioare.
 
Apropiatii lui Butler spun ca nu l-au mai vazut niciodata pe acesta atat de indragostit, nici chiar pe parcursul relatiei pe care a avut-o cu romanca Madalina Ghenea.
 
„Gerard este barbatul unei singure femei, acum. S-au mutat impreuna. si vorbesc de casatorie”, a declarat o sursa apropiata de-a actorului.
 
 
Gerard Butler s-a afisat prima data in public cu noua iubita luna trecuta, dar au mai fost zariti o data, in timp ce se sarutau pe o plaja din California, in luna septembrie.
Citeste si despre: MADALINA GHENEA, GERARD BUTLER, GERARD BUTLES S-A CASATORIT, GERARD BUTLER SI MORGAN BROWN, GERARD BUTLER S-A INDRAGOSTIT
Mondo News - Ultima ora:
Inchide