Health and Beauty Expo, cel mai important eveniment dedicat sanatatii si frumusetii, ajunge la Bucuresti

21.10.2010

Health and Beauty Expo, cel mai complex eveniment dedicat sanatatii si frumusetii, se va desfasura in perioada 18 - 21 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul este un concept international care are ca scop alaturarea celor doua domenii atat de interconectate, sub deviza “Fa din sanatatea ta, frumusetea ta”.

Vizitatorii Health and Beauty Expo vor avea la dispozitie patru zile in care vor avea ocazia sa vada, sa testeze si sa cumpere ultimele produse din domeniul sanatatii si al frumusetii, sa participe la conferinte si sa se bucure de manifestarile artistice.

Evenimentul va cuprinde partea de expozitie, workshop-uri si conferinte pe teme de sanatate si frumusete, demonstratii ale profesionistilor din domeniu, prezentari de moda, lansari de produse precum si manifestari artistice. Toate acestea intr-un cadru relaxat si profesional.

Vizitatorii expozitiei vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri in materie de produse de infrumusetare, cosmetica, ingrijirea parului, igiena personala, medicina alopata, medicina traditionala, medicina alternativa, terapiii naturiste, nutritie, gimnastica si nu numai.

Health and Beauty este o expozitie mixta compusa din companii de nivel national si international, cu participarea personalului specializat din domenile aferente. Evenimentul este ideal pentru expozanti sa stabileasca contacte importante, sa incheie parteneriate, sa faca schimb de informatii si sa invete ultimele noutati despre estestica, cosmetice, medicina alternativa si alopata, sanatate si nutritie, centre medicale, centre de slabit si nu numai.

Vezi, Inveti, Relationezi, Identifici, Experimentezi

Ca vizitator, vei avea ocazia sa VEZI noi produse si servicii, sa INVETI despre ultimele realizari in domeniile sanatatii si ale frumusetii prin conferintele si workshopurile care vor avea loc, sa RELATIONEZI cu specialisti, oameni de business si cu marile firme din piata, sa IDENTIFICI noi contacte si oportunitati de afaceri, sa EXPERIMENTEZI prin demonstratii profesionale, testari de produse si manifestari artistice.

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: frumusete, Health and Beauty Expo, sanatate, cosmetica, infrumusetare, ingrijirea parului, medicina alternativa, medicina alopata, nutritie, centre medicale, centre de slabit
Mondo News - Ultima ora:
Inchide