HOROSCOP 03.10.2015, previziuni astrologice pentru sambata

02.10.2015

Site-ul www.hotweek.ro ofera cititorilor interesati horoscopul pe fiecare zodie in parte pentru prima zi a weekend-ului, sambata 3 octombrie 2015.
 
HOROSCOP BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Apelezi la niste tehnici murdare pentru a discredita un coleg de munca, asa ca de dimineata incepi sa il barfesti si chiar ai grija ca zvonurile rautacioase sa ajunga la urechile sefilor. Cu siguranta ca cei din jur se vor feri de limba ta veninoasa si te vor izola intr-un colt al biroului.
 
HOROSCOP TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Lacul de munca este foarte ofertant pe moment, iar partenerul iti atrage atentia ca in ultima vreme nu mai dai la fel de multa importanta unor evenimente din familie. Pe undeva are dreptate pentru ca pe tine te preocupa strict partea financiara si te concentrezi pe ceea ce inseamna noi colaborari, iar familia a picat pe locul doi.
 
HOROSCOP GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Iti ajung la urechi multe vorbe rautacioase spuse despre tine si iti petreci ziua mai mult trist si fara energie. Energia negativa pe care o acumulezi trebuie eliminata si cum poti face acest lucru, daca nu in compania persoanei iubite. Cuvintele dulci si gesturile tandre alunga orice tristete din privirea ta.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: HOROSCOP, HOROSCOP ZODIA PESTI, HOROSCOP 3 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide