HOROSCOP ZILNIC PENTRU ZIUA DE DUMINCA 4 OCTOMBRIE 2015

03.10.2015

Site-ul www.hotweek.ro prezinta horoscopul zilei de duminica, 4 octombrie 2015, pentru fiecare zodie in parte.
 
HOROSCOP BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Linistea in cuplu este foarte importanta pentru tine de aceea esti dispus sa faci cateva mici compromisuri sau sa faci exact ceea ce ii place persoanei iubite, in ciuda faptului ca pe tine te plictiseste grozav. Partenerul isi va da seama ca te prefaci, asa ca nu te forta prea tare sa pari implicat.
 
HOROSCOP TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi esti destul de aerian asa ca mergi din gafa in gafa pana superi majoritatea persoanelor din viata ta. Abia zilele viitoare iti vei da seama ca i-ai suparat serios pe cei din jur si ca ar fi mai bine sa iti ceri scuze pentru a mai salva ceva din distrugerile in masa facute astazi.
 
HOROSCOP GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Un mediu in care in mod normal te simteai bine astazi te oboseste si nu ai dispozitia necesara pentru a discuta despre esenta vietii. Gasesti o scuza pe care o murmuri printre dinti si te faci imediat nevazut sperand ca cei din jur sa nu observe ca nu erai fascinat de activitatile lor.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: HOROSCOP, HOROSCOP 4 OCTOMBRIE, HOROSCOPUL ZILEI DE 4 OCTOMBRIE, HOROSCOP PESTI 4 OCTOMBRIE, HOROSCOP FECIOARA 4 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide