HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 5 OCTOMBRIE 2015

04.10.2015

Site-ul www.hotweek.ro a publicat horoscopul zilei de luni 5 octombrie 2015, practic previziunile astrologice pe fiecare zodie in parte.
 
HOROSCOP BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Toata amabilitatea din lume are si ea o limita pe care o atinge astazi. Colegii de munca au impresia ca tu esti dator sa ii ajuti ori de cate ori au nevoie. in realitate tu ai incercat sa ii ajuti de multe ori renuntand la ceea ce trebuia sa faci pentru tine, iar acum le spui” nu” pentru prima data.
 
HOROSCOP TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ziua de astazi are o lentoare care iti place si la munca nimic nu te solicita, ceea ce te face sa te gandesti ca in trecut erai mult prea capricios si din acest motiv nu te simteai chiar in largul tau. Este foarte posibil sa legi si ceva prietenii nebanuite la munca, relatii pe care le vei pastra peste timp.
 
HOROSCOP GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Zambetul tau larg si sarmul nu prea mai sunt atuurile tale. Cei dragi te-au prins cu o minciunica si acum pun la indoiala absolut tot ce ai de spus, chiar daca departe de tine gandul sa mai spui si altele. Dincolo de neplacerea cauzata de aceasta situatie ai o lectie de invatat.
 
Citeste stirea completa in paginile site-ului www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: HOROSCOP, HOROSCOPUL ZILEI DE 5 OCTOMBRIE, HOROSCOP PENTRU LUNI 5 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide