Hotweek.ro ne informeaza despre cel mai nou cuplu de la Mireasa pentru fiul meu, sezon 5

12.10.2015

Conform site-ului www.hotweek.ro,  una dintre cele mai indragite concurente ale sezonului 5 "Mireasa pentru fiul meu" este aproape de a forma un cuplu.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 OCTOMBRIE 2015. Adriana pare a fi in acest moment cea mai curtata fata a sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu” fiind insa foarte departe de a se decide asupra baiatului care i-ar putea fi partener intr-un cuplu care sa creasca frumos pana la finalul acestei stagiuni.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 OCTOMBRIE 2015. Daca in privinta lui Tudor, ape s-au lipezit definitiv dupa ultima gala saptamanala, disensiunile intre ea si Todor si Eliza de cealalta parte, fiind destul de vizibile chiar si pe parcursul emisiunii de luni 12 octombrie, nu acelasi lucru se poate spune despre o viitoare relatie cu Valentin.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 OCTOMBRIE 2015. Simpatia lui Valentin pentru Adriana era cunoscuta de mai mult timp, tanara fiind momentan in expectativa. Vestile venite din afara casei MPFM5 au pus-o insa pe ganduri caci prietna Loredanei ajunsa in platou in gala saptamanala a incurajat-o sa se apropie de Valentin, un baiat care nu este „asa cum au spus unii si altii”.
 
Stire completa pe www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: mireasa pentru fiul meu, MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 5, ADRIANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Mondo News - Ultima ora:
Inchide