Hotweek.ro prezinta HOROSCOPUL ZILEI DE 8 OCTOMBRIE 2015

07.10.2015

Daca sunteti interesati de ceea ce v-au rezervat astrele pentru ziua de joi 8 octombrie 2015, site-ul www.hotweek.ro va propune horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
 
HOROSCOP BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Impletesti dorinta de a te face remarcat cu inspiratia si cu siguranta vei obtine ce iti doresti. Esti convins ca vei atrage toate privirile mai devreme sau mai tarziu si de aceea muncesti cu seriozitate. Prietenii fac glume pe seama ta, mai ales pentru faptul ca sacrifici o portie buna de distractie in favoarea muncii.
 
HOROSCOP TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai nevoie sa fii alaturi de partener si de aceea lasi deoparte o serie dintre activitatile obisnuite si importante ale zilei. Nu este de apreciat faptul ca alegi sa sari peste mese doar pentru a sta de vorba cu persoana iubita, caci pana la urma ai putea propune sa luati masa in doi.
 
HOROSCOP GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Situatia tensionata de la munca te afecteaza in mod direct. Faci reprosuri, ba chiar iti amintesti niste nemultumiri mai vechi si acum le spui pe toate lasandu-i pe cei din jur uimiti. In mod evident colegii de munca nu prea stiu cum sa se comporte cu tine si vor face tot posibilul sa te evite.
 
Citeste stirea completa in paginile www.hotweek.ro
 
Sursa foto: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: HOROSCOP, HOROSCOP 8 OCTOMBRIE, HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 8 OCTOMBRIE 2015
Mondo News - Ultima ora:
Inchide