Hotweek.ro prezinta rezumatul zilei la TE VREAU LANGA MINE

08.10.2015

Conform site-ului www.hotweek.ro, telespectatorii show-ului "Te vreau langa mine" au avut parte de o noua evolutie de senzatie a Mihaelei, una dintre cele mai frumoase participante la aceasta emisiune.
 
TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. Emisiunea de azi a show-ului „Te vreau langa mine” a confirmat faptul ca Mihaela a pus capat definitiv oricarei intentii de a avea o relatie cu Adrian. Mihaela isi urmeaza cursul ei in aceasta emisiune in care nu se poate plange ca duce lipsa de pretendenti.
 
TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. In urma cu cateva zile Mihaela a iesit in oras cu Sorin, un bodygoard care parea initial ca se potriveste foarte bine cu ea. Iesirea in oras a demonstrat insa ca intre ei este un mare obstacol, dorinta lui Sorin ca Mihaela sa renunte la actuala ei meserie, cea de dansatoare la bara.
 
TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a tinut sa-i raspunda imediat lui Sorin. Ea considera ca meseria de dansatoare la bara i se potriveste foarte bine in contextul in care ii ofera posibilitatea unor castiguri financiare importante absolut necesare pentru a o creste pe sora sa pe carea adoptat-o inca de la nastere.
 
Stire completa in paginile www.hotweek.ro
 
Sursa foto; 

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: TE VREAU LANGA MINE, TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE, TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015
Mondo News - Ultima ora:
Inchide