HotWeek.ro, un site de stiri care mi-a placut

05.12.2014

Piata online a devenit sufocata de tot felul de site-uri generaliste sau axate pe diverse nise. Nu e un lucru rau, insa in conditiile in care publicatiile online din Romania nu sunt aducatoare de foarte multi bani, poate ar fi timpul sa se faca o triere a acestora. Zilele trecute ma uitam pe lista celor mai noi site-uri aparute in Romania. Asa am dat peste HotWeek.ro, un site care mi-a atras atentia prin mai multe aspecte.

Primul este designul. HotWeek.ro are un design lejer si usor de parcurs vizual, cu o usoara asemanare cu cel al Yahoo News. Dealtfel, HotWeek.ro este un site generalist de stiri, care inglobeaza toate domeniile cheie generatoare de informatie. Poate nu ar fi fost rau sa se axeze pe o nisa, insa "Saptamana fierbinte" pana la urma aduce noutati din toate domeniile.

Un alt aspect care mi-a atras atentia este formatul. Un format bine structurat pe categorii, care aduce si continut video, si continut de divertisment (vezi sectiunile Life, Video, Muzica, Filme sau Bancuri), dar si continutul de baza folosit de media online, precum Politica, Economie sau Social Pe HotWeek.ro am gasit si stiri din Sport sau din Turism, dar si o rubrica din Trafic. O rubrica separata pentru stirile din trafic e un lucru de apreciat, tinand cont ca mai toate site-urile din Romania prefera sa le amestece in rubrica Social.

Mi-a mai placut navigarea facila in site, poti usor sa treci de la o sectiune la alta, ai la indemana si informatii pe aceeasi tema, dar si rubricile secundare, precum Stiri Locale, Alegeri sau Examene. Rubrica Ultima Ora este si ea bine evidentiata si cumuleaza mai multe titluri de actualitate, fara sa incarce inutil cu poze sau alte detalii neinteresante.

Voi reveni pe HotWeek.ro oricand voi avea ocazia, daca echipa va putea tine pasul cu multitudinea de site-uri de stiri din Romania, ramane de vazut. Inchei citand din pagina lor de contact, poate va e de ajutor daca cautati un loc de munca de redactor stiri online: "HotWeek.ro este un ziar online independent. Ne poti scrie la adresa hotweek.ro@gmail.ro. Daca vrei sa devii redactor HotWeek.ro, da-ne de veste la aceeasi adresa. TE ASTEPTAM PE HOTWEEK.RO CU OPINII, IDEI, INFORMATII".

Citeste si despre: howeek.ro, hot week, hotweek.ro romania, site stiri, stiri romania, Cristiana Petrariu, piata online
Mondo News - Ultima ora:
Inchide