Hotweek.ro va prezinta horoscopul zilei de sambata 17 octombrie 2015

16.10.2015

Cei care doresc sa afle care sunt previziunile astrologice pe fiecare zodie in parte pentru ziua de sambata 17 octombrie 2015 le pot afla de pe site-ul www.hotweek.ro.
 
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi pari tinta perfecta pentru cei care vor sa obtina avantaje de pe urma ta. Esti entuziast si plin de intentii bune, dar cei din jur iti vad vulnerabilitatea si incearca sa profite de pe urma ta. Nu semna acte oficiale si nu incheia sub nicio forma tranzactii importante, mai ales daca este vorba despre investitii mari.
 
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca in mod normal esti cat se poate de tolerant, astazi unii dintre cei din familie sunt destul de morocanosi si resping orice idee din partea ta, de aceea simti nevoia sa ii pui la punct. Nu folosi un limbaj prea agresiv pentru ca zilele viitoare vei fi nevoit sa iti ceri scuze pentru ceea ce ai spus.
 
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In sinea ta ai vrea sa fii luat in serios de cei din jur in timp ce tu te comporti ca un adolescent capricios. Cei din jur nu iti inteleg pozitia pentru ca nu esti atacat direct de nimeni si totusi tu ai impresia ca toti sunt impotriva ta. Asculta sfaturile celor din jur pentru ca ei au alta viziune asupra comportamentului tau copilaresc.
 
Citeste stirea completa pe site-ul www.hotweek.ro
 
Sursa poza: www.hotweek.ro

Sursa: www.hotweek.ro

Citeste si despre: HOROSCOP 17 OCTOMBRIE, HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2015, HOROSCOP SAMBATA 17 OCTOMBRIE
Mondo News - Ultima ora:
Inchide