HotWeek.ro: Zi plina de emotii in casa Mireasa pentru Fiul Meu

06.08.2015

Zi plina de emotii la „Mireasa pentru fiul meu”. Potrivit hotweek.ro, toate cele trei concurente ramase in competitie si care sunt in implicate in relatii, au decis sa probeze voalul de mireasa, un prim pas din cadrul pregatirilor pentru nuntile care vor avea loc in marea finala.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 AUGUST 2015. Elly, Cristiana si Ionela au acceptat sa raspunda pozitiv provocarii venite din partea staff-ului chiar daca cel putin una dintre ele nu este deloc sigura ca va face marele pas al casatoriei in ultimul act al competitiei.
 
MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 AUGUST 2015. Este vorba despre Elly care a marturisit in mai multe randuri ca opozitia mamei sale, indreptate impotriva lui Cristian si implicit a ideii casatoriei cu actualul ei iubit, este o piedica suficient de importnata pentru ca lucrurile sa fie inca neclare in privinta viitorului apropiat.
 

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 AUGUST 2015. Danut s-a sarutat pasional cu o bruneta atragatoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 6 AUGUST 2015. Cele trei concurente au acceptat insa sa apara cu voal de mireasa in fata partenerilor lor. Ele chiar au descris cum ar vrea sa arate rochiile pe care ar urma sa le poarte in postura de mirese.
 

Sursa: HotWeek.ro

Citeste si despre: mireasa, mireasa pentru fiul meu, hotweek.ro, hotweek
Mondo News - Ultima ora:
Inchide