Inga Ojog, concurenta Next Top Model: Am inceput sa frecventez cursuri de modeling acum un an!

31.01.2011

Inga Ojog, concurenta la emisiunea Next Top Model by Catalin Botezatu, s-a nascut in zodia Rac, este din Chisinau si are 19 ani, 1,78 m inaltime si 57 de kilograme.

Inga se autocaracterizeaza:

"Sunt o fire optimista si vesela. Incerc sa-mi dozez fortele pentru a-mi implini dorintele si visele. Imi place sa duc o viata activa: am urmat cursuri de dans sportiv, am facut teatru si design de interior. In copilarie am practicat gimnastica la sol, paralele si atletism. Printre pasiuni se numara in primul rand modeling-ul, teatrul, imi place sa calatoresc, sa cunosc alte culturi si sa vad locuri noi. Ma simt norocoasa ca am multi prieteni adevarati, pe care ma pot baza si cu care sa-mi petrec agreabil timpul liber. Tin cont mereu de critica sincera a persoanelor din jurul meu, care ma ajuta sa evoluez".

De ce participa?

"In urma cu un an, am inceput sa frecventez cursuri de modeling, concursul "Next top model by Catalin Botezatu" fiind o buna ocazie de a pune in evidenta tot ceea ce am invatat pana acum, calitatile mele si nu in ultimul rind personalitatea mea. Aceasta oportunitate imi deschide orizonturi noi in viata si posibilitatea de a invata de la persoanalitati deja consacrate in acest domeniu", marturiseste Inga pe site-ul emisiunii.

Sursa foto: Antena 1

Sursa: Ilinca Teodosiu

Citeste si despre: CATALIN BOTEZATU, botezatu, Next Top Model, concurente next top model, Inga Ojog
Mondo News - Ultima ora:
Inchide